10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lolita Lempicka Parfume & Dufte til Hende

Mode huse er som regel navngivet efter deres grundlægger, men Josiane Pividal besluttede sig for noget andet. I 1983 da Josiane og hendes mand Joseph, en indretnings arkitekt, grundlagde deres firma, “ Lolita Lempicka” navngav de det efter en novelle, Nabokov, og maleren Tamara de Lempicka. Da firmaet blev succesfuld ændrede Josiane og Joseph deres navne til Lolita og Joseph-Marie Lempicka, da de mente at det var lettere end at ændre navnet på deres succesfulde mærke.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.