Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Lolita Lempicka Parfume & Dufte til Hende

Lolita Lempicka, født Josiane Maryse Pividal, er en fransk modedesigner og parfume skaber. Hendes navn stammer fra Nabokavs roman Lolita og den polsk art deco maler Tamara de Lempicka. Hendes passion for mode design begyndte i en ung alder hvor han lavede sine egne kjoler for hendes barbie dukker. Som barn elskede hun eventyr om prinsesser i flotte kjoler. Det er disse elementer man kan se i hendes kollektioner og parfume designs.
Hendes kjoler er detaljerede og fint broderede og hendes parfumeflasker ligner at de høre til i et magisk eventyrland.

Da Lolita var 29, i 1983, præsenterede hun hendes første kollektion. Et år efter åbnede hun hendes først butik i Paris. Samme år havde hun hendes første modeshow i Tokyo, og havde hendes først modeshow i PAris i 1985. Før hun skabte hendes eget modehus var hun kreativ direktør for Cacharel (fra 1987 til 1990)
Hendes succes inden for parfume verdenen fik hun da hun udgav Lolita Lempicka og Le Premie Parfum. Siden 1997 har Lolita Lempicka, med sin æbleformet flaske, været en verdensberømt best seller. I 2008 udgave Lempicka Fleur Défendue og Fleur de Corail (forbudt blomst og koral blomst). Si Lolita er en orientalks of blomsterlig duft i en kløver formet flaske, der blev udgiver i 2009. L'Eau En Blanc er en drømmende træagitg og blomsterlig duft formet som et lilla og guld æble.
Vis Mere