10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lolita Lempicka Parfume & Dufte til Hende

Lolita Lempicka, født Josiane Maryse Pividal, er en fransk modedesigner og parfume skaber. Hendes navn stammer fra Nabokavs roman Lolita og den polsk art deco maler Tamara de Lempicka. Hendes passion for mode design begyndte i en ung alder hvor han lavede sine egne kjoler for hendes barbie dukker. Som barn elskede hun eventyr om prinsesser i flotte kjoler. Det er disse elementer man kan se i hendes kollektioner og parfume designs.
Hendes kjoler er detaljerede og fint broderede og hendes parfumeflasker ligner at de høre til i et magisk eventyrland.

Da Lolita var 29, i 1983, præsenterede hun hendes første kollektion. Et år efter åbnede hun hendes først butik i Paris. Samme år havde hun hendes første modeshow i Tokyo, og havde hendes først modeshow i PAris i 1985. Før hun skabte hendes eget modehus var hun kreativ direktør for Cacharel (fra 1987 til 1990)
Hendes succes inden for parfume verdenen fik hun da hun udgav Lolita Lempicka og Le Premie Parfum. Siden 1997 har Lolita Lempicka, med sin æbleformet flaske, været en verdensberømt best seller. I 2008 udgave Lempicka Fleur Défendue og Fleur de Corail (forbudt blomst og koral blomst). Si Lolita er en orientalks of blomsterlig duft i en kløver formet flaske, der blev udgiver i 2009. L'Eau En Blanc er en drømmende træagitg og blomsterlig duft formet som et lilla og guld æble.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.