10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Liz Claiborne Parfume & Dufte til Hende

Liz Claiborne Inc. blev dannet i 1976 af Liz Claiborne, Art Ortenberg, Jerome Chazen og Leonard Boxer. Det var en øjeblikkelig succes med salgstal på 2 millioner dollars i 1976, og 23 millioner dollars i 1978.
Liz Claiborne var den første designer der krævede at hendes kollektion var samlet i en afdeling, hvilket betød at i stedet for at gå til bukseafdelingen og derefter skjorte afdelingen, kunne kunderne nu vælge et samlet sæt tøj i en afdeling.
I 1986 havde Liz Claiborne Inc. Formået at komme på den attraktive liste "the Fortune 500”. Dette var første gang i historien at et firma, grundlagt af en kvinde, var nået så langt. Liz Claiborne Inc. er i dag et 5 billioner dollars firma der sender over 5 millioner enheder af designer tøj ud på tværs af Amerika, dertil kommer så resten af verden…
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.