10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Laurelle Parfume & Dufte til Hende

Laurelle er et britisk parfumeri der åbnede dørene i 2008.De specialisere sig i dufte der er inspireret af de seneste trends, og sælges til en overkommelig pris. Iblandt de populære Laurelle parfumer til kvidner finder vi den friske frugtagtige Femme, den sensuelle Forever Together med noter af vanilje, fersken og mandel macaroons, samt Sexxy Shoo serien med parfumer en specielt designet flakon der er formet som en højhælet sko.

Laurelle var også valgt til at skabe den officelle duft kollektion for aktion-adventure filmen The Mortal Instrument med Lily Collins i 2013.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.