10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Venezia af Laura Biagiotti

Per Side
Sorter
Venezia ved Laura Biagiotti er en orientalsk træ duft til kvinder.

Opkaldt efter den mest romantiske by i Italien; Venedig, Venezia er en af Biagiottis mest populære dufte. Aromaen er bygget på en kompleks sammensætning, der starter med italiensk blomme, fersken, mango og sort currant, som så går over i rav, kanel, ylang-ylang og iris og slutter med vanilje, sandeltræ og tonka bønne.

En rig, solrig, langvarig og lidenskabelig duft, ifølge dens skaber, som får dig til at "finde kærligheds magien". Den smukke flaske er inspireret af Saint George's klokketårn i Venedig.

Venezia ved Laura Biagiotti blev lanceret i 1992.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.