10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Laura Biagiotti Parfume & Dufte til Hende

Laura Biagiotti blev født i Italien i 1943. Hun tog en uddannelse inden for arkæologi, men besluttede sig så i stedet for en karriere indenfor design. Hun startede med at arbejdede for hendes mor, der ejede et lille tøjfirma, men i 1965 opstartede hun for sig selv sammen med hendes partner, Gianni Cigna, som hun senere giftede sig med. Deres fælles firma lavede og eksporterede tøj for kendte designer såsom Roberto Capucci og Emilio Schuberth.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.