10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Laura Biagiotti Parfume & Dufte til Hende

Laura Biagiotti har skabt en smuk række dufte i samarbejde med Proctor & Gamble. I 1982 blev hendes første parfume, Fiori, frigivet, men det er Roma Eau de Parfum, der er hendes bestseller. Her hos Parfume Klik har vi et fantastisk udvalg af Laura Biagiotti parfumer til lave priser, fx Laura, Venezia, gavesæt og meget mere.

Hvem er Laura Biagiotti?

Laura Biagiotti er en utrolig modedesigner og the House of Biagiotti er et af de største modehuse i Italien. Hun fulgte i sin mors fodspor, der ejede en kjoleproduktion og designede uniformerne til det italienske flyselskab, Alitalia.
Laura åbnede sit eget tøjfirma sammen med sin mand, Gianni Cigna. I 1972 var hun i stand til at skabe sin første linje for kvinder. Hun er kendt som ”Dronningen af kashmir”, da stoffet altid er til stede i alle hendes kollektioner, som alle kan bære. Hendes succes i modebranchen gjorde det muligt for hende at komme ind i parfume-verden, hvor hun har skabt et udvalg af parfumer, aftershaves, shower gels og meget mere.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.