10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lanvin Parfume & Dufte til Hende

Lanvin, et gammel navn ofte brugt i myter, er et verdenskendt mærke indenfor design og parfumer.
Jeanne Lanvin startede hendes karriere da hendes design, til hendes egne børn, blev set af folk med penge og kontakter. Det varede ikke længe inden de rige og berømte var blandt Lanvin’s klienter. I 1920erne åbnede hun speciale butikker der solgte, møbler, herretøj, pelse og undertøj, men hendes mest betydningsfulde kreation var hendes parfume, Lanvin Parfum, der blev udgivet i 1924 samt hendes signatur duft, Arpège fra 1927.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.