10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Miracle af Lancome

Per Side
Sorter
Miracle af Lancome er en orientalsk duft for kvinder.

Denne pulserende komposition åbner med duggende noter af litchi og fresia ledsaget af en buket magnolia og jasmin, drevet af krydrede noter af ingefær og peber i hjertet. Duften udfolder sig derefter for at afsløre et sæbet underlag af amber og moskus.

Den smukke Uma Thurman blev vist i reklamerne for denne duft. Hun blev vist ved daggry og tilbød miraklet af en ny dag til at elske livet. Denne sofistikerede og elegante aroma kan bæres hele dagen.

Miracle af Lancome blev lanceret i 2000.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.