10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Idôle af Lancome

Per Side
Sorter
Idôle af Lancôme er en musky chypre blomsterduft til kvinder.

Kompositionen starter med en frisk og frugtagtig eksplosion af bergamot og pære, der afslører en uventet blød blanding af tyrkisk rose, rose de Mai og indisk jasmin i hjertet understøttet af en base af hvid moskus med et behageligt strejf af vanilje.

Idôle kommer i en elegant, slank flaske med en moderne fornemmelse i Lancômes signatur lyserøde nuance, og som vi alle ved at have en smuk blomsterduft. De bløde noter er perfekte til foråret, da duften får en til at tænke på lyse, solrige og kølige dage i en smuk have.

Idôle af Lancôme blev lanceret i 2019.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.