10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lalique Parfume & Dufte til Hende

Mærket Lalique blev grundlagt af juvellør René Lalique, som startede hans karriere som praktikant has den kendte parisiske juvellør Louis Aucoq. Efter han havde færdiguddannet sig på Sydeham Art College of Londo, åbnede han hans første butik i Paris, hvor produktionen af parfume flakoner startede. Lalique var en pioneer inden for hans felt, da han kreerede flakoner med unikke designes til en overkommelig pris.

Deres eneste fabrik blev konstrueret i 1921 i Alsace, hvor de bruger nogle af de bedste teknikker inden for glasproduktion. Produktionsdelen kombinere både teknisk ekspertise og traditionelle teknikker for at producere de perfekte produkter.

René Lallique baserede hans kreationen på to af hans ynglingsting; kvinder og naturen. Mærket producere vaser, skåle, parfume flakoner, duftlys, ure, tilbehør til hjemmet, belysning, møbler, halstørklæder, smykker og parfumer.

Deres succesfulde kvinder parfumer tæller blandt andet den træagtigt og intense Living Lalique, som også kommer i bodycreme og lotion, Amethyst Eclat med pæon, hindbær og magnolia, Fleaur de Cristal samt mange andre
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.