10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Eau de Gaga af Lady Gaga

Per Side
Sorter
Eau de Gaga af Lady Gaga er en blomstret træ duft til kvinder og mænd.

Duften indeholder friske noter af kalk i toppen, hvid viol i hjertet og en base af læder og skov noter.

Dristig og mystisk, passer Eau de Gaga til "den eventyrlystne kvinde og den mand, der elsker hende". Dette er den anden duft udgivet af den amerikanske sanger, skabt i samarbejde med Haus Laboratories. Reklamekampagnen indeholder illustrationer af fotograf Steven Klein, der viser Gaga i en gylden kjole omgivet af topløse modeller. Duften kommer i en smuk rektangulær sort flaske, designet til at tilfredsstille både mænd og kvinder.

Eau de Gaga blev lanceret af Lady Gaga i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.