10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Lady Gaga Parfume & Dufte til Hende

Som datter af italienske Cynthia og en franske- canadiske Joe Germanotta, vokses Lady Gaga op på Manhattans Upper West Side. Født som Stefani Joanne Angelina Germanotta vidst hun altid at hun ønskede at være en entertainer. I en alder af fire år kunne hun spille klaver, skrev sin første sang som 11 årig, og havde sin første optrædem i en natklub, da hun var bare 14. Efter at være én af 20 mennesker, der var tildelt tidlig adgang til den prestigefyldte New York University, droppede hun ud for at fortsætte sin karriere i underholdning.

Som bare 155cm høj er Gagas personlighed det der skiller sig ud fra mængden. Efter en mere skjult karriere som sangskriver for kunstnere som Britney Spears, New Kids on the Block og The Pussycat Dolls, fik Akon hende til sit label i 2008. Lady Gaga, hvis navn stammer fra Queens sangen 'Radio Gaga ", udgav hende første internationale debut single Just Dance feat. Colby O'Donis som blev et øjeblikkeligt hit. Så kontroversiel hun måske er, , med en håndfuld albums senere; The Fame (2008), Born This Way (2011), Artpop (2013) og Cheek to Cheek (2014), er hun blevet en kært navn hos mange. Af hendes specielle tøjvalg, må hendes kød kjole hun bar ved 2010 MTV VMA tage toppen. Kjolen, som er lavet af ægte kød, stadig eksisterer og er fremvist i Rock and Roll Hall of Fame.

Hendes karriere er ikke kun begrænset til sang og sangskrivning, hun har også produceret film og havde en rolle som Grevinden i American Horror Story. Hun samarbejdede om en tøjkollektion kaldet Love Bravery med Elton John og har også skabt en duftkollektion. Lady Gaga trådte først ind i verden af parfume med 2012 lanceringen af Fame. Ikke alene er den orientalske duft en dejlig sammenkog af den giftige Belladonna blomst og honning dråber, den spændende sorte væske bliver klar når den kommer i kontakt med huden. Denne duft blev efterfulgt af unisex duften Eau de Gaga 001 (2014).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.