10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Love Of Pink af Lacoste

Per Side
Sorter
Love of Pink af Lacoste er en frugtagtig blomsterduft til kvinder.

Topnoterne bringer os en frugtagtig eksplosion af appelsin, koriander, kardemomme, fersken og blodappelsin, der udvikler sig med subtile toner af jasmin, violet blad og gulerodsfrø i hjertet. Når blomsternoterne tørre, afslører de en base af sandeltræ, moskus og vanilje.

Lacoste-krokodillen er vist på en smuk lyserød flaske, en farve så levende som åbningen af denne duft. Den søde aroma er perfekt til unge piger, ligesom de andre parfume i Touch of Pink kollektionen.

Love of Pink af Lacoste blev lanceret i 2009.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.