Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Lacoste Parfume & Dufte til Hende

Lacoste er et fransk modehus grundlagt af René Lacoste og Andre Gillier i 1933. Idag er firmaet ledet af Michel Lascoste, den yngre bror af ny afdøde Benard, der lede firmaet fra 1963, Modehuset sælger både formelt og sportstøj, sko, ure og dufte. Det grønne krokodille logo kommer fra Renés øgenavn "The Crocodile", der beskriver hans konkurrence gen på tennisbanen. Hans passion for tennis var så stærk, at han startede med at designe Lacoste tøj til sporten. Den hvide Lacoste tennis trøje blev symbolet på sport of mode i 80'erne. Tennis spillere så som Andy Roddick blev brugere af tøjet og fik skubbet mærket frem i rampelyset. I løbet af 80'erne blev Lacoste kendte i USA og blev betragtet som det ultimative hippe mærke.

Lacostes popularitet voksede betydeligt after år 2000 da Christophe Lemaire blev creative director. Hans trang til at ændre på designet og gøre det mere moderne, bragte fantastiske salg og omtale. i 2005 lykkeds det at firmaet at sælge 50 millioner Lacoste produkter i over 110 lande. De kendte interesse i mærket blev stærkere da OL vindere og andre sportsmænd startede at bruge mærket.

Lacostes dufte er produceret i samarbejde med Procter & Gamble. Duftene til kvinder er både elegante og sporty. Lacoste Woman blev lanceret i 1999 og revolutionerede tuberose duften, ved at ændre den med krydderier og marokansk røgelse. Det var dog med Touch of Pink at Lacoste fandt deres plads på parfume hylderne. Den har en jasmin og viol mix med appelsin, koriander og vanilje noter. Der har været mange ekstra udgaver af netop denne parfume, såsom Touch of Sun, Touch of Spring, Dream of Pink, Love of Pink og Joy of Pink.,
Eau de Lacoste og Eau de Lacoste Sensuelle er frugtagtige og søde dufte der highlighter en kvindes elegance.
Vis Mere