Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

La Perla Parfume & Dufte til Hende

La Perla var i starten blot et undertøjsmærke, men har siden udvidet til badetøj, tasker, sko og parfumer.

Mærket blev grundlagt i 1954 af Ada Masotti i Bologna, norditalien. hun startede med at sælge hendes lingeri i eksklusive røde velvet bokse, der lignede en perfekt perle (la perla på italiensk). Perlen var set som et symbol på harmoni, luksus og kvindelighed, som var præcis hvad Ada ville med hende designs, og opkaldte derfor hende firma La Perla.

La Perla har tilpasset sig gennem historien, de lancerede farverig lingeri i 1960'erne, den trekantede BH i 70'erne, og i 80'erne var La Perla det første firma der designede undertøj der var lavet for at blive set. Siden da er La Perlas designs blevet set i flere film, de fleste kvinder husker scene fra Casino Royal, hvor James Bond kommer op fra havet i hans blå La Perla badeshorts. De samme badeshorts er siden blevet solgt på aktion for over 400.000kr.
Victoria Beckham bar La Perla Cage Bustier i videoen til Spice Girls Renunion sang, Beyoncé bar La Perla i hendes video Partiotion, Katy Perry og Madonna poserede i V Magazine i La PÅerla trusser - listen er lang og kendte elsker det esklusive luksuriøse lingeri mærke.

Det er ikke kun skønt lingeri de er kendt for. Hvis du nævner La Perla, vil de fleste af os også tænke på de lækre dufte de har lanceret.
Den første La Perla parfume blev lanceret i 1986. Denne signatur duft blev skabt for at udtrykke essensen af La Perlas forførrende og luksuriøse varemærke, igennem en blanding af dominant rose og ylang ylang der blandes ind i en cremet bas, der giver plads til den blomstret vanilje duft. Det er den idelle parfume for kvinder der er velklædt og forførrende.

La Perla dufte er lige så esklusive som deres lingeri; tag f.eks. Eclix La Perla fra 2000, en futuristisk flakon med en smuk citron, mandel og vanilje eliksir, en flaske fuld af godter, der vil give dig følelsen af varme.
Vis Mere