10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L'Occitane en Provence Parfume & Dufte til Hende

Det hele startede med 23 årige Olivier Baussan der solgte hans egen destilleret Rosemary æterisk olie på lokale markeder i Provence. i 1976 startede han officielt hans eget firma som hurtigt tog store skridt i salg. Den første lille butik blev åbnet i 1981, og siden er over 2700 butikker åbnet rundt om i verdenen.

L'Occitane en Provence laver og sælger ikke kun deres egne produkter, de har også deres eget online magasin kaldet "Fantastic Provence", som startede for at promovere kærligheden og viden om Sydfrankrig. I 2009 lancerede de deres eco-refill emballage, der hjælper med at beskytte miljøet.

Det er bemærkelsesværdigt hvor stor en støtte de giver til velgørenhed. L'Occitane Foundation blev oprettet i 2006. Organisationen har to hovedformål; At hjælpe blinde (alle deres produkter har også blindeskrift) og den økonomiske frigørelse af kvinder. I 2010 startede de et samarbejde med Aide et Action (ændre verden igennem uddannelse) for at støtte kvinder i læse- centre i Burkina Faso.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.