10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

L'Artisan Parfumeur Parfume & Dufte til Hende

L'Artisan Parfumeur er et parfume hus kendt for deres utraditionelle dufte. Det Franske firma blev etableret af Jean Laporte i 1976. Laporte stod i lære som apoteker og startede sin karriere i parfumeindustrien med at lave en banan-duft til en ven. Han udviklede senere dufte baseret på grapefrugt og vanille og opbyggede et renome som “L’Artisan Parfumeur", en duftens håndværker. Dette blev også navnet på hans mærke som opnåede stor popularitet og han blev en pioner i denne håndværker niche i parfumeindustrien.

Dufte skabt af L’Artisan Parfumeur er oftest soriflores, det betyder at duften er baseret på duften af en enkelt blomst. Over de sidste 40 år har producenten været forløber for de utallige muligheder for at kombinere duftnoter.

Mûre et Musc var en af de første parfumer lanceret af L'Artisan Parfumeur og den blev udviklet af Jean Lapore i 1978. Den betragtes som den mest ikoniske duft fra producenten med noter af vilde brombær som var en meget ualmindelig ingrediens på dette tidspunkt. Samme år lancerede Lapore “L’Eau d’Ambre", en orientalsk parfume inspireret af 1001 nats eventyr. Denne duft indeholder klasisk amber - en af de mest udtalte noter hos L'Artisan Parfumeur. En anden innovativ kreation fra producenten var deres signatur parfume formet som en bold af rav i krystal fra urter. Denne duft blev lanceret i 1977 og har været en bestseller siden da med en elegant kombination af amber. vanille, patchouli, tonka bønne, benzoin on røgelse.

Efter den store succes. gik Jean Lapore igang med andre projekter og startede parfumehuset Maitre Parfumeur et Gantier i 1988 baseret på franske dufte fra 17 hundrede tallet. L'Artisan Parfumeur fortsatte med at v;re succesfulde med en kollektion på over 70 extraordinære parfumer, lys og luftfriskere.

I 1994 lancerede firmaet den innovative “Premier Figuier”, den første parfume lavet med figen. Udviklet af Olivia Giacobetti introducerede denne duft en helt ny verden af parfumeingredienser med den specielle blanding af utraditionelle noter af figen, figentræ og mandelmælk.

Andre succesfulde dufte fra L’Artisan Parfumeur er “Les Chasse Aux Papillons” (1999), en drøm i blomster og den eksotiske "Timbuktu" (2004) inspireret af en rejse gennem afrikas landskaber.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.