Kylie Minogue Parfume & Dufte til Hende

Hun blev berømt for hendes rolle som Charlene i programmet Neighbours, men Kylie Minogue har arbejde hårdt for at blive en globale berømthed. Hun har blandt andet brugt sin viden, som hun har samlet i hendes mere end 30 år i musikindustrien, til at coache unge, mere uerfarne håbefulde sangere på et af de engelske tv shovs, 'The Voice', såvel som at være en meget succesfuld forretning kvinde og iværksætter. Minogue stammer fra Australien, men bor nu i London, og har sammen med hendes berømte søster Dannii (som også er en succesfuld pop sanger) brugt år på at opbygge hendes karriere som sanger, musiker, sangskriver og skuespiller.

Født den 28. maj i 1968 har Kylie Minogue (ofte kendt som Kylie) fundet berømmelse gennem adskillige veje - en af de største er hendes musikkarriere. Hun har solgt over 70 millioner plader/CD’er på verdensplan og har modtaget mange bemærkelsesværdige musikpriser, herunder flere Brit Awards og en Grammy Award. Hendes shows er tit udsolgte og hun har flere gange modtaget priser for hendes live-shows. Hun modtog en O.B.E. (Officer af Order of the British Empire) af dronning Elizabeth II i 2008 for hendes tjeneste til musikindustrien. Det er stor ære at modtage en O.B.E, og Kylie har fortjent den.

Men det har nu ikke altid være lige let for pop prinsesse - i 2005, på højden af hendes musikkarriere, blev hun diagnosticeret med brystkræft og blev herefter opereret og modtog kemoterapi. I denne periode tog hendes showbiz karriere en pause, og det var her at Minogue skrev sin første bog og lancerede hende første duft, som skulle vise sig at blive en ud af mange. På grund af hendes unge alder og berømthed var Minogue i stand til at fremhæve behovet for regelmæssig kontrol for brystkræft blandt unge kvinder og skabe medieomtale om emnet.

Den første duft som Kylie lanceret hed "Darling" og blev udgivet i 2006. Alle Kylies parfume afspejler hendes natur og personlighed, de er søde, men de har et twist af noget lidt uventet, der ikke er alt for forudsigelig. Darling har en orientalsk base, måske den har taget inspiration fra Minogue australske rødder, og indeholder tropiske frugter som passionsfrugt og litchi der er harmoniseres med fresia. Siden den første succes med duften Darling har Kylie udgivet adskillige nye kvinder parfume, cirka en gang om året, og har endda vovet sig ind på herredufte og aftershaves også.

Gennem hendes iværksætterevner, overflod af talent og inspirerende historier, er Kylie Minogue blevet en inspiration for mange nationer, især kvinderne. Hun skulle efter sigende havde påvirket mange kvindelige berømtheder, herunder Sarah Michelle Gellar, Katy Perry, Destiny's Child, Madonna og Lady Gaga. Siden Kylie fik brystkræft er mængden af kvinder der bliver tjekket steget betydeligt og dette er til dels på grund af Kylies arbejde og den medie omtale hun har skabt om emnet.

Se alt
SE ANMELDELSER
Kylie Minogue Couture Eau de Toilette 30ml Spray
(6)
Kylie Minogue Pink Sparkle POP Eau de Toilette 30ml Sprayvidunderlig og skøn duft
Lili Nielsen,
Anmeldelse af "Kylie Minogue Pink Sparkle POP Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

skøn og vidunderlig duft, jeg føler mig levende når jeg har den på. Den er vidunderlig at have på, både om dagen og om aftenen.

Kylie Minogue Pink Sparkle POP Eau de Toilette 30ml SprayFrugt-agtig duft, og sød flakon
phoebe25,
Anmeldelse af "Kylie Minogue Pink Sparkle POP Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

På mig minder duften om "Just me," fra Paris HiltonJeg kan dufte pink pepper, den duft kan jeg rigtig godt lide. Den får den sødeligt duft fra ferskenen, men noten fra æblet kommer ind, og sørger for at parfumen ikke bliver kvalmende sød. Duften holder en 4-5 timer på min hud, men længere på mit tøj

Kylie Minogue Pink Sparkle Deodorant 75ml SprayIkke min yndlingsduft...
Irene Simonia Schølarth,
Anmeldelse af "Kylie Minogue Pink Sparkle Deodorant 75ml Spray" udgave

Okay duft, men bestemt ikke min yndlingsduft. Kan dog godt lide at det er en deodorant med pumpe og ikke med drivgas :-)

Kylie Minogue Pink Sparkle Deodorant 75ml SprayDyb sensuel vidunderlig duft
Claus Jensen,
Anmeldelse af "Kylie Minogue Pink Sparkle Deodorant 75ml Spray" udgave

Virkelig skøn udseende, elsker den vedholdende duft som holder længe og virkelig passer lige til mig, til både hverdag og fest

Kylie Minogue Music Box Eau de Parfum 50ml SprayKraftig, sød duft..
Allan Jensen,
Anmeldelse af "Kylie Minogue Music Box Eau de Parfum 50ml Spray" udgave

God til hverdagsbrug, er noget kraftig/sødlig. Ikke min favorit-duft.....................................................................

Kylie Minogue Couture Eau de Toilette 30ml SprayDejligt, billigt og lige til.
Peter Gammelgård,
Anmeldelse af "Kylie Minogue Couture Eau de Toilette 30ml Spray" udgave

Lækker, lækker, lækker. Stor flaske og lille pris.Helt klar noget jeg vil anbefale andre

Kylie Minogue tidslinje

2005
2013
2012
2012
Music Box
MUSIC BOX

Music Box af Kylie Minogue. Dette er en frisk og trægtig duft....

2011
2011
Dazzling Darling
DAZZLING DARLING

Dazzling Darling er en feminin og fængslende duft, som...

Pink Sparkle POP
PINK SPARKLE POP

Pink Sparkle POP by Kylie Minogue is a modern, eccentric and...

2010
2010
Pink Sparkle
PINK SPARKLE

Pink Sparkle af Kylie Minogue. Dette er en frisk og blomstret...

2009
2009
Couture
COUTURE

Couture er den femte parfume fra den talentfulde sanger, Kylie...

2008
2008
Sexy Darling
SEXY DARLING

En hyldest til Kylies sprudlende og forførende charme. Sexy...

Showtime
SHOWTIME

It’s Showtime… Kylie Minogue har med Showtime fanget hendes...

2006
2006
Darling
DARLING

Kylie Minogue allerførste parfume, kaldet Darling, er en sensuel...

Kylie Minogue
Kollektioner