Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kylie Minogue Parfume & Dufte til Hende

Hun blev berømt for hendes rolle som Charlene i programmet Neighbours, men Kylie Minogue har arbejde hårdt for at blive en globale berømthed. Hun har blandt andet brugt sin viden, som hun har samlet i hendes mere end 30 år i musikindustrien, til at coache unge, mere uerfarne håbefulde sangere på et af de engelske tv shovs, 'The Voice', såvel som at være en meget succesfuld forretning kvinde og iværksætter. Minogue stammer fra Australien, men bor nu i London, og har sammen med hendes berømte søster Dannii (som også er en succesfuld pop sanger) brugt år på at opbygge hendes karriere som sanger, musiker, sangskriver og skuespiller.

Født den 28. maj i 1968 har Kylie Minogue (ofte kendt som Kylie) fundet berømmelse gennem adskillige veje - en af de største er hendes musikkarriere. Hun har solgt over 70 millioner plader/CD’er på verdensplan og har modtaget mange bemærkelsesværdige musikpriser, herunder flere Brit Awards og en Grammy Award. Hendes shows er tit udsolgte og hun har flere gange modtaget priser for hendes live-shows. Hun modtog en O.B.E. (Officer af Order of the British Empire) af dronning Elizabeth II i 2008 for hendes tjeneste til musikindustrien. Det er stor ære at modtage en O.B.E, og Kylie har fortjent den.

Men det har nu ikke altid være lige let for pop prinsesse - i 2005, på højden af hendes musikkarriere, blev hun diagnosticeret med brystkræft og blev herefter opereret og modtog kemoterapi. I denne periode tog hendes showbiz karriere en pause, og det var her at Minogue skrev sin første bog og lancerede hende første duft, som skulle vise sig at blive en ud af mange. På grund af hendes unge alder og berømthed var Minogue i stand til at fremhæve behovet for regelmæssig kontrol for brystkræft blandt unge kvinder og skabe medieomtale om emnet.

Den første duft som Kylie lanceret hed "Darling" og blev udgivet i 2006. Alle Kylies parfume afspejler hendes natur og personlighed, de er søde, men de har et twist af noget lidt uventet, der ikke er alt for forudsigelig. Darling har en orientalsk base, måske den har taget inspiration fra Minogue australske rødder, og indeholder tropiske frugter som passionsfrugt og litchi der er harmoniseres med fresia. Siden den første succes med duften Darling har Kylie udgivet adskillige nye kvinder parfume, cirka en gang om året, og har endda vovet sig ind på herredufte og aftershaves også.

Gennem hendes iværksætterevner, overflod af talent og inspirerende historier, er Kylie Minogue blevet en inspiration for mange nationer, især kvinderne. Hun skulle efter sigende havde påvirket mange kvindelige berømtheder, herunder Sarah Michelle Gellar, Katy Perry, Destiny's Child, Madonna og Lady Gaga. Siden Kylie fik brystkræft er mængden af kvinder der bliver tjekket steget betydeligt og dette er til dels på grund af Kylies arbejde og den medie omtale hun har skabt om emnet.
Vis Mere