Sommer Lagersalg | Alt Er Nedsat

Kimberly Wyatt Parfume & Dufte til Hende

Kimberly Kaye Wyatt blev født den 4. februar 1982 i Warrensborg, Missouri, USA. Hun er en sanger, danser, TV personlighed og koreograf, som for alvor blev kendt da hun blev en del af pige gruppen Pussycat Dolls i 2003.

Kimberly var bare 7 år gammel da hun startede med at dance og da hun var 14 år gammel fik hun danse legat til Joffrey Ballet og Broadway Dance Center i New York. Fra 1999 tilk 2001 arbejdede Kimberlig som dancer på Royal Caribbean Cruise skiber Explorer of the Seas.

i 2001 flyttede Kimberly til Los Angeles og 2 år senere blev hun spurgt om hun ville være en del af Pussycat Dolls efter Robin Anti (grundlæggeren af PC) så hende danse i en musikvideo fro Nick Lacheys sang Shut Up. Efter 9 år med Pussycat Dolls valgte hun at forlade gruppen, og takkede pigerne for alt hun havde opnået og oplevet med dem.

Kimberly was en og de tre dommere i det engelske TV program Got to Dance som blev sendt fra 2010-2014 med i alt 5 sæsoner. Imens hun filmede for showet mødte hun hendes mand, den britiske model Max Rodgers, som hun blev gift med i 2014. I 2015 vandt Kimberly den engelske version af Celebrity Masterchef.

I 2014 blev Kimberly en del af parfume verdenen med hende parfume Kaydance. Navnet er et miks af hendes mellemnavn Kaye og ordet Dance - hendes største passion. Flakonen og boksen kommer i en skøn turkis farve, og duften er en citrus og frugtagtig duft med noter af skovbær. appelsiner og mandarin.

Kimberly Wyatt tidslinje

2013
2015
2014
2014
Kaydance
KAYDANCE

Kaydance af Kimberly Wyatt er en blomstret og frugtagtig duft til...

Kimberly Wyatt
Kollektioner
PRIS FRA
70 kr
Kimberly Wyatt Kaydance
KAYDANCEKaydance af Kimberly Wyatt er en blomstret og frugtagtig duft til...