Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kim Kardashian Parfume & Dufte til Hende

Kim Kardashian, født den 21. oktober 1980, er en reality personlighed og forretningskvinder. Som datter af den kendte afdøde advokat Robert Kardashian, samt steddatter af olymiske atlet Caitlyn Jenner, var det kun et spørgsmål om tid før hun selv ville ende som stjerne. Kim startede hendes karriere i rampelyset da hun genfandt hendes venskab med Paris Hilton og startede et forhold til Ray-J.

2006 var året hvor Kims karriere for alvor tog fart, da hun åbnede den først DASH butik, sammen med hendes søstre Khloe og Kourtney. Med starten på reality showet Keeping Up With The Kardashians og successen i forretningen, åbnede der sig flere og flere muligheder for hende. Med roller i film såsom Disaster Movie (2008), Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013) og Deep in the Valley (2009) viste hun verdenen at hun var mere end bare et kønt ansigt.

Kims første duft kom på markedet i 2009 og var kaldet Kim Kardashian. Den var et kæmpe hit, da den orientalske og blomsterlige duft, var for mange overraskende god. Mange var imporneret af kvaliteten, og Kim lancerede derefter endnu flere parfumer såsom OG Kim K. Fleur Fatale (2013) and Pure Honey (2014),
Vis Mere