10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Le Monde Est Beau af Kenzo

Per Side
Sorter
'The World Is Beautiful' hedder denne Kenzo blomstrede duft til kvinder med frugt noter, der blev lanceret i 1997. Den blev skabt til at være en optimistisk og munter duft, så den har en munter åbning med magnolia, sure toner af solbær og kinesisk blomst Aglaia Odorata, som forfører og fører til blomsterhjertet af jasmin, kirsebærblomst, silketræ Albizia og kaprifol. Vetiver og cedertræ hviler ved basen. Flasken blev designet af Serge Mansau.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.