10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Flower af Kenzo

Per Side
Sorter
Flower af Kenzo er en orientalsk blomsterduft til kvinder.

Den elegante og sofistikerede duft blev skabt af Kenzo Takada for at give valmueblomster, som i de fleste tilfælde er duftfri, en unik, one of a kind, aroma. Noterne består af flere blomster, såsom livsfyldte Parma viol, rose, hagtorn og jasmin. Disse blomster noter blandes sammen med opopanax, frugtige solbær og mandarin. Duften slutter med tilsætningen af vanilje, røgelse og muskus, hvilket giver dybde til den bløde og pulveragtige sammensætning.

Kenzo Flower er uden tvivl den mest populære duft fra Kenzo indtil videre. I samarbejde med Serge Mansau viser den høje, klare flaske den ikoniske, livlige røde valmue. Denne samling er designet til at illustrere forholdet mellem byverdenen og folket. Kenzos mål var at vise menneskehedens glæde og venlighed i denne verden, der altid ændrer sig.

Kenzo Flower blev lanceret i 2000.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.