10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Amour af Kenzo

Per Side
Sorter
Kenzo Amour fra Kenzo er en træagtig blomsterduft til kvinder.

Kompositionen starter med søde og eksotiske noter af thailandsk ris og kinesisk hvid te, efterfulgt af en buket med frangipani, heliotrope og kirsebærblomster i hjertet, inden de smeltes på en rig og pulveriseret base af hvid moskus, sandeltræ, Thanaka-træ, røgelse og en antydning af vanilje.

Denne flaske fås i tre forskellige farver, selvom duften er den samme. Designeren afbildede fuchsia, orange og hvid som de romantiske farver i Asien og dermed et perfekt finish til denne sensuelle duft. Kenzo-fuglen på kassen er et andet symbol på l'Amour og er malet i de samme pigmenter som flasken.

Amour af Kenzo blev lanceret i 2006.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.