10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Kenzo Parfume & Dufte til Hende

Kenzo blev grundlagt i 1970 af Takada Kenzo, en japansk designer der i 1964 flyttede til Paris. Kenzo var en af de første mandlige studerende på kollegiet Bunka Fashion College i Tokyo. Han følte sig presset til at efterlade sit præg på modebranchen og kort tid efter han flyttede til Paris introducerede han hans helt egen fortolkning af "Fashion Jungle". Hans første mode linje var kun til kvinder, men i 1983 udvidede hans sortimentet til at rumme de mere kræsne mænd hvilket banede vejen for en børne kollektion samt en nips kollektion til hjemmet der kom til i 1987. Kenzo har altid arbejdet i retning af en multikulturel verden, en verden af farver og skønhed , med naturen som et levende, uudtømmelig kilde til inspiration.

Selvom Kenzo nu er ejet af LVMH (Louis Vuitton, Moët Hennessy), en fransk multinational luksusvarer konglomerat, er Kenzo stadig anerkendt som et mærke for sig selv og dette er takket være designere som Humberto Leon og Carol Lim, der forbliver tro mod Kenzo stilen. Kenzos unikke stil har tiltrukket sig opmærksomhed fra nogle globale superstjerner såsom Beyonce, Selena Gomez og Rihanna der ofte ses iført Kenzos designs.

De første kvinder parfume fra Kenzo var Ca Sent (1989) der indeholder nogle fantastiske frugtagtig blomsteragtige noter såsom mandarin og den afrikanske orange blomst. Andre populære kvinders parfume fra Kenzo omfatter den søde duft kashaya (1993), den eksotisk varme og krydret ungle Elephant (1996), L'Eau Par Kenzo (1996), Le Monde Est Beau (1997 ), den berømte blomsterrige duft Flower (2000), Parfum D'Ete (2002), Amour (2006), Madly (2011), Flower In The Air (2013) samt mange mange flere.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.