Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kenzo Parfume & Dufte til Hende

Kenzo blev grundlagt i 1970 af Takada Kenzo, en japansk designer der i 1964 flyttede til Paris. Kenzo var en af de første mandlige studerende på kollegiet Bunka Fashion College i Tokyo. Han følte sig presset til at efterlade sit præg på modebranchen og kort tid efter han flyttede til Paris introducerede han hans helt egen fortolkning af "Fashion Jungle". Hans første mode linje var kun til kvinder, men i 1983 udvidede hans sortimentet til at rumme de mere kræsne mænd hvilket banede vejen for en børne kollektion samt en nips kollektion til hjemmet der kom til i 1987. Kenzo har altid arbejdet i retning af en multikulturel verden, en verden af farver og skønhed , med naturen som et levende, uudtømmelig kilde til inspiration.

Selvom Kenzo nu er ejet af LVMH (Louis Vuitton, Moët Hennessy), en fransk multinational luksusvarer konglomerat, er Kenzo stadig anerkendt som et mærke for sig selv og dette er takket være designere som Humberto Leon og Carol Lim, der forbliver tro mod Kenzo stilen. Kenzos unikke stil har tiltrukket sig opmærksomhed fra nogle globale superstjerner såsom Beyonce, Selena Gomez og Rihanna der ofte ses iført Kenzos designs.

De første kvinder parfume fra Kenzo var Ca Sent (1989) der indeholder nogle fantastiske frugtagtig blomsteragtige noter såsom mandarin og den afrikanske orange blomst. Andre populære kvinders parfume fra Kenzo omfatter den søde duft kashaya (1993), den eksotisk varme og krydret ungle Elephant (1996), L'Eau Par Kenzo (1996), Le Monde Est Beau (1997 ), den berømte blomsterrige duft Flower (2000), Parfum D'Ete (2002), Amour (2006), Madly (2011), Flower In The Air (2013) samt mange mange flere.
Vis Mere