10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Kent Cosmetics Limited Parfume & Dufte til Hende

I over 30 år har Kent Cosmetics Limited givet oskvalitets skønheds mærker og produkter. Siden lanceringen i 1980'erne har denne familiedrevet virksomhed givet os en række EDP, EDT, body spray og badeprodukter. De er baseret i den smukke natur i hjertet af Kent, også kendt som Apple Blossom Trail i det sydlige England.

Deres bestsellers er Apple Blossom sortimentet, tidligere kendt som Helena Rubinstein Apple Blossom. Den blev købt af Kent Cosmetics Ltd i 1988 og har været deres bestseller lige siden.

Apple Blossom Parfume er en fast favorit blandt mange kvinder. Noterne af liljekonval, æbleblomster og delikat lilla er et fantastisk match til det blomstrende hjerte af anis, rose, jasmin, åkande og ylang-ylang. Bunden af ​​sandeltræ og moskus er den perfekte afslutning på denne smukke, uskyldige blomstret sammensætning, der er en perfekt duft til den unge og modne kvinde. Den kommer ikke kun som en EDT og EDP, men også som en Apple Blossom krop spray og Apple Blossom sæbe, perfekt til at styrke din duft, så den holder hele dagen lang.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.