Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kenneth Cole Parfume & Dufte til Hende

Den amerikanske modedesigner Kenneth Cole startede i familie firmaer, der sælger sko, men længtes efter at gøre noget for sig selv. Han forlod virksomheden i 1982 for at starte sin egen virksomhed og designet en kollektion af sko, som han fremvist i New York, men fik næsten ikke en chance for at vise dem da han brugte alle sine penge på at producere skoene på europæiske fabrikker. Hans første Kenneth Cole sko kollektion var en stor succes, og han var i stand til at bruge succes lanceringen til at bygge en virksomhed. Sko udgør stadig hovedparten af mærker, men de har også udvidet i casual tøj, formelt tøj og parfume. De har åbnet næsten hundrede butikker på verdensplan og Cole er stadig i spidsen for virksomheden årtier senere, og designer de fleste af produkterne samt tage de fleste af de forretningsmæssige beslutninger.

Udover design, er Cole også kendt for sin fundraising og informations arbejde. Han var en af de første i modebranchen til åbent at tale om aids i midten af 80'erne, da dette stadig var et tabu i de fleste medier, og fortsætter med at bidrage til kampagner om sygdommen til denne dag. Han har også arbejdet for at stoppe brugen af pels i mode.

Den allerførste Kenneth Cole parfume blev lanceret i 2002, med titlen Kenneth Cole for Women. Det var en orientalsk duft med bær, frugt og hints af krydderier i en unik multi-lag flaske. Cole har siden fulgt parfume op med dufte som frugtagtig Kenneth Cole Reaction For Her med melon, mandarin, grapefrugt og æble samt Black for Women (2014) i forbindelse med deres jubilæum.
Vis Mere