Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kelly Brook Parfume & Dufte til Hende

Kelly Brook (født Kelly Ann Parsons) blev født den 23. november 1979 i Rochester, Kent. Hun er kendt som model, skuespillerinde og TV vært. Da hun i 1995, kun 16 år gammel, vandt en skønhedskonkurrence som hendes mor havde meldt hende til.

Kelly har lavet en masse reklamer igennem tiden, blandt andet for Foster's Lager, Piz Buin and Walker's Crisps. He blev hurtigt et kendt ansigt og begyndte at få forside jobs, og har været på forsiden af GQ, Loaded og FHM. Hun toppede også FHMs liste of de 100 mset sexede kvinder i verdenen i 2005.

Selvom model arbejdet har været Kelly første prioritet, shar har hun også arbejde med TV og film. på TV har hun mest været en del af reality serier, så som Vild med Dans, Britain's Got Talent og Celebrity Juice. Kelly har også haft mindre roller i film, indtil hun i 2010 fik hovedrollen i Piranha 3D, der gav hende store roser fra kritikerne.

Kelly Brook er også kendt for at være en store dyre elsker. Hun var en del af PETA kampagnen "Whose Skin Are You In", sammen med andre stjerne som Helen Flanagan, Pamela Anderson og Jodie Mars, hvor hun poserede med hendes hunde, kun iført kropsmaling.

Kelly er mere en blot et kønt ansigt. Hun har hendes egen badetøjs kollektion hos New Look, og har lanceret hendes egen parfume kollektion i samarbejde med mærket Baylis & Harding. Hendes første parfume blev lanceret i 2008 og hedder Vivacious,
Vis Mere