10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Royal Revolution af Katy Perry

Per Side
Sorter
Royal Revolution af Katy Perry er en blomsterduft til kvinder.

Slåen, granatæble og lyserøde freesia smelter sammen med eksplosive jasminblade, orange blomster og sandeltræ, inden de tørres på en base af vanille orkide, læder og musk.

Kampagnens videoannonce fortæller historien om en tegneserie udgave af Katy Perry klædt ud som en middelalderdronning; hun vinder slaget og bærer Royal Revolution, "duften af sejr". Dette er den anden limited addition af den amerikanske sangers bestseller Killer Queen. Duften kommer i en perleformet flaske inspireret af blå diamanter, og du kan finde Royal Revolution i EDP eller parfumeret shower gel.

Royal Revolution blev lanceret af Katy Perry i 2014.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.