10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Mad Potion af Katy Perry

Per Side
Sorter
Mad Potion af Katy Perry er en legesyg og flirtende duft til kvinder.

Sangeren havde sit gennembrud i 2008 med albumet Pop Rock og udgav sin første duft Purr i 2010. Succeshistorien fortsætter med Mad Potion, hvor vanilje er hovedattraktionen.

Den lækkert berusende væske begynder med søde noter af frodig pæon, grønt æble og vanille orkidé. Det går ind i hjertet der består af jasmin, bourbon vanilje og moskus. Fornemmelsen af muskus og vanilje er forlænget i basen hvor de bliver komplimenteret med forførende rav.

Katy Perry lancerede Mad Potion i 2015.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.