10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Katy Perry's Indi af Katy Perry

Per Side
Sorter
Indi af Katy Perry er en musky og træagtig duft til kvinder.

En varm og mildt krydret aroma, der starter med noter af hvid te, blomme og bergamot. Hjertet består af cyclamen, liljekonval og cedertræ, før det slutter med basisnoter af rav, tonka bønne og 11 forskellige moskus-toner.

Ordet “indi” er en forkortelse for individualitet, og duften er designet til at være lige så unik som de mennesker, der bærer den. På emballagen er der en sofistikeret flaske i hvidt glas med meddelelser fra sangeren selv.

Indi blev lanceret af Katy Perry i 2017.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.