10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Katy Perry Parfume & Dufte til Hende

Katheryn Elizabeth Hudson (bedre kendt som Katy Perry) blev født i Santa Barbara, USA i 1984. Hendes forældre er præster og Katy voksede op med at rejse rundt i landet med deres kirke. Igennem kirken opdagede Katy hendes kærlighed for musik og startede med at synge gospel, fordi det var den eneste type musik hendes forældre ville tillade.

Efter at have optrådt i hendes forældres kirker fra hun var 9 år år til hun fyldte 17, startede Katy at følge hendes drøm om at blive til noget inden for musikken, og flyttede derfor til Los Angeles. Hun skrev hurtigt en pladekontrakt med pladeselskabet Red Hill Records, hvor hun udgav hendes første plade Katy Hudson i 2001. Albummet var en gospel plade, som endte uden større succes, og Katy blev snart efter droppet af selskabet,

Efter at have skrevet kontrakt, og derefter droppet af yderlig 2 pladeselskaber, fandt Katy endelig et gennembrud, da hun skrev kontrakt med Capitol Racords i 2007. Dette blev hendes helt store gennembrud, men singlerne I Kissed a Girl og Hot n Cold, var grundstenene for hendes karriere lagt.

At være på tour rundt i hele verden er ikke altid nemt, når du elsker dine katte som Katy gør! Det er ikke en hemmelighed at Katy er vild med katte, og det er selvfølgelig også derfor hendes første parfume er formet som en kat og hedder Purr. Denne parfume blev lanceret i 2010 og blev hurtigt efterfulgt af duften Meow i 2011. Siden da har Katy Perry lanceret en hel del dufte (uden nogen inspiration fra katte), alle med et feminint look og duft. Den bedst sælgende parfume fra Katys kollektion er uden tvivl Killer Queen. En duft baseret på Queens sangen af samme navn, som Katy var inspireret af. Det er en skøn sød og frugtagtig duft i en flakon formet som en rubin.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.