Kate Moss Parfume & Dufte til Hende

Hun har været beskrevet som et tilfædigt ikon, Katherine Ann Moss, eller Kate Moss som hun er bedre kendt som, blev en af de mest moderne kvinder på jorden, på trods af hende lille højde. Hun blev opdaget af Storm Model Management i en lufthavn, af en alder af 14 år. Da hun var 16 var hun undertøjsmodel for Calvin Klein, som straks gav hende berømthed, og tog hende fra ukendt til mode ikon på meget kort tid.

I de sene 90'er sluttede Kate sig til Supermodel gruppen sammen med Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer og Linda Evangelista, og blev en af de højst betalte modeller i verdenen.

Det er ikke kun på forsiden af bladene Kate skinner; hun har også et ikon ved at gøre demin shorts, Ugg støvler, ballerina sko og skinny jeans populærer. Hun har designet hendes egen tøjkollektion for Topshop, lavet hendes egne læder takser og vundet den prestigefyldte Vogue/CFDA award fra Fashion Designer of America i juli 2005.

Kate er ikke bare en modedesigner, men også en kendt forretningskvinde. Hun har været med i flere musikvideoer, skrevet 4 sange på Babyshambles andet album Shotter's Nation med hendes forlovede Pete Doherty; været med i en episode af den engelske komedie serie Blackadder; Back & Forth, været med i film som Zoolander, Absolutely Fabulous og Inferno. Hun har også lanceret hendes egen parfume kollektion.

Når vi taller om parfume, så ser det ud til at gå godt hånd i hånd med Kate Moss. hendes første parfume reklame var for Calvin Klein Obsession Men, som hjalp hende til berømmelse. Chanel, Burberry, YSL og Bvlgari har også brugt Kate Moss i deres parfume reklamer, og senest har KAte lanceret hendes egne parfume reklame kampagner. Den første parfume var Kate fra 2007. Det var en stor succes og parfume eventyret var dermed startet for Kate. Idag har hun over 10 dufte i hendes navn.
Lilabelle fra 2011 er for det yngre publikum; Kate har taget hendes inspiration fra hende yngre datter Lila Grace. En meget sød og piget udt med et blomstret hjerte af hvid lilje, jasmin og frangipani.
Vintage Muse er en anden af Kate Moss's parfumer; det er en luksuriøs og feminin stilet duft. Duften tager dig tilbage til de klassike 20'er hvor stil, sexappeal og luksus var the name of the game. En sensuel duft der åbner med noter af blomme, rabarbar og solbær creme der leder dig intil et blomstret hjerte af pæon, tiger orkidé og lilla viol. Basen er det perfekte mix af chocolade, ambergris og hvid musk.

Selvom Kate Moss nu har rundet de 40, ser er hun stadig en af de bedst betalte topmodeller i verdenen, med en formue på mere en 550 million kroner (2014). Noget af denne formue kommer fra hendes samarbejde med Rimmel, med hvem hun har arbejdet med i over et årti. rimmel har sagt at Kate bringer hendes egen unikket stil og at hendes kampagner for Rimmel læbestift ikke er nogle undtagelse.

Kate har også skrevet en biografi kaædet Kate: The Kate Moss Book. Det er et personligt tilbageblik på Kate Moss's karrier og privatliv.

Se alt
SE ANMELDELSER
Kate Moss Kate Eau de Toilette 50ml Spray
(1)
Kate Moss Kate Eau de Toilette 50ml SprayHvilken Kate Moss får jeg
Linda Salby rasmussen,
Anmeldelse af "Kate Moss Kate Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Har lige købt Min ynglings parfume, Kate Moss, men igen var det ikke helt den jeg forventede, har fundet ud af, at der åbenbart er 2 der ligner hinanden til forveksling, eneste forskel, tror jeg er, at den ene er i en lyserød æske, der er mat, og den anden i en lyserød æske der er blank. Jeg er ikke den eneste der er støt på dette, og ikke kunne forstå, at den ikke havde den forventede duft, duften er dejlig, men bare ikke den rigtige.

Kate Moss tidslinje

2006
2012
2011
2011
Lilabelle
LILABELLE

Kate Moss er dristige i alt, hvad hun gør, og når det kommer...

Lilabelle Truly Adorable
LILABELLE TRULY ADORABLE

Kate Moss fandt Inspirationen til Lilabelle Truly Adorable ved at...

Love Blossoms
LOVE BLOSSOMS

Love Blossoms is a sweet, simple fragrance in an equally sweet,...

2010
2010
Vintage Muse
VINTAGE MUSE

Vintage Muse er minder om de klassiske parfumer fra 1920'erne og...

2009
2009
Vintage
VINTAGE

Vintage af Kate Moss er en krydret parfume med noter af lyserøde...

2007
2007
Kate
KATE

Kate parfumen består af bedårende roser og mørke noter, samt...

Kate Moss
Kollektioner
PRIS FRA
71 kr
Kate Moss Vintage Muse
VINTAGE MUSEVintage Muse er minder om de klassiske parfumer fra 1920'erne og...