10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Karl Lagerfeld Parfume & Dufte til Hende

Karl Lagerfield er en gådefuld tysk født designer, som er kendt for hans kollektion for Chanel, Fendi, Chloé og mange flere. Han voksede op i Tyskland, men flyttede til Paris after at have færdiggjort skolen. Selvom tysk design og stil synes at være tæt på hans hjerte, så snakker han mest fransk og har levet i landet for det meste af hans liive. Lagerfield fik først berømmelse efter have have designet for Jean Patou, og har siden designet couture og kollektioner af alle slags mærker.

Ulige andre kendte designere så har Lagerfield aldirg holdet sig til ét modeus igennem årene - ikke en gang hans eget! Han kan istedet bedre lide at prøve forskellige ting og han har skabt cotour, ready-to-wear og selv outlet tøj for modehuse og mærker som Chloé, Fendi, Diesel, H&M, Orrefors og et væld af skuespil og operaer. Han er kendt for at være en arbejdsnarkoman, og han skaber som regel 15 kollektioner om året. Dette tæller ikke specielle designs, udstillinger og dekorativt arbejde, eller tilbehør som ure, solbriller og tasker. Han har også skabt møbler og arkitekt designs for nogle af verdens mest eksklusive hoteller. Lagerfield har lavet sig selv om til et ægte kunstværk ved altid at bære en uniform af mærke jakkesæt med en tydelig krave, hvidt hår, solbriller og sorte handsker. Det er utrolig sjældent at se ham uden denne uniform, der nu er hans signatur.

Den første karl Lagerfield parfume til kvinder blev designet i 1994 og er en orientalsk duft med bergamot, ananas og fersken, med et hjerte af blomster som jasmin, påskelilje, nellike og iris, på en base af træ, musk og vanilje. De mikses til en elegang og mystisk orientalsk duft med en sød og feminin følelse.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.