Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Karl Lagerfeld Parfume & Dufte til Hende

Karl Lagerfield er en gådefuld tysk født designer, som er kendt for hans kollektion for Chanel, Fendi, Chloé og mange flere. Han voksede op i Tyskland, men flyttede til Paris after at have færdiggjort skolen. Selvom tysk design og stil synes at være tæt på hans hjerte, så snakker han mest fransk og har levet i landet for det meste af hans liive. Lagerfield fik først berømmelse efter have have designet for Jean Patou, og har siden designet couture og kollektioner af alle slags mærker.

Ulige andre kendte designere så har Lagerfield aldirg holdet sig til ét modeus igennem årene - ikke en gang hans eget! Han kan istedet bedre lide at prøve forskellige ting og han har skabt cotour, ready-to-wear og selv outlet tøj for modehuse og mærker som Chloé, Fendi, Diesel, H&M, Orrefors og et væld af skuespil og operaer. Han er kendt for at være en arbejdsnarkoman, og han skaber som regel 15 kollektioner om året. Dette tæller ikke specielle designs, udstillinger og dekorativt arbejde, eller tilbehør som ure, solbriller og tasker. Han har også skabt møbler og arkitekt designs for nogle af verdens mest eksklusive hoteller. Lagerfield har lavet sig selv om til et ægte kunstværk ved altid at bære en uniform af mærke jakkesæt med en tydelig krave, hvidt hår, solbriller og sorte handsker. Det er utrolig sjældent at se ham uden denne uniform, der nu er hans signatur.

Den første karl Lagerfield parfume til kvinder blev designet i 1994 og er en orientalsk duft med bergamot, ananas og fersken, med et hjerte af blomster som jasmin, påskelilje, nellike og iris, på en base af træ, musk og vanilje. De mikses til en elegang og mystisk orientalsk duft med en sød og feminin følelse.
Vis Mere