Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Kappa Parfume & Dufte til Hende

Kappa er et italiensk sportstøj mærke med en international tilstedeværelse, der fungerer som sponsor for mange berømte fodbold hold, ligaer og sportsgrene. Mærket blev oprindeligt grundlagt i Italien i 1916. I 1951 fusionerde David Vitale (direktøren) selskabet MAGLIFICIO Calzificio Torinese med Manifattura Tessuti Maglieri. Det nye mærke forenede teknisk ekspertise med en lidenskab for sportstøj, og skabte herved mærket Kappa der er lig med kvalitet og udholdenhed.
Kappa tog inspiration fra sportsmoden i slutningen af tresserne og skabte Robe di Kappa. I 1969 kom logoet Omini til, hvilket symboliserer lighed.

Det italienske fodbold landshold var de første der brugte det nye stof som Kappa havde designet. Det skulle give bedre mobilitet til fodboldspillere. Kappa sponsoreret de Olympiske Lege i 1984, og nogle af de mest prestigefyldte amerikanske maratonløbere.

Kappa er gået videre end blot at omhandle sportstøj, du kan nu få skønhedsprodukter, parfume samt deodoranter der er fremstillet i samarbejde med firmaet HOSC. Nogle af Kappa’s mest kendte kvindedufte er Acqua Woman (2010), en frisk duft med citrus og mimoser; Viola woman (2011), en citron- og grøn duft til kvinder med noter af mandarin, galbanum, grønne blade og jasmin; Rosa (2010), en træagtig og delikat duft med hints af frugt; Perla (2010), en blomstret og let duft; eller Moda (2010), en energisk feminin duft med mandarin, rose og vanilje.
Vis Mere