10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Kappa Parfume & Dufte til Hende

Kappa er et italiensk sportstøj mærke med en international tilstedeværelse, der fungerer som sponsor for mange berømte fodbold hold, ligaer og sportsgrene. Mærket blev oprindeligt grundlagt i Italien i 1916. I 1951 fusionerde David Vitale (direktøren) selskabet MAGLIFICIO Calzificio Torinese med Manifattura Tessuti Maglieri. Det nye mærke forenede teknisk ekspertise med en lidenskab for sportstøj, og skabte herved mærket Kappa der er lig med kvalitet og udholdenhed.
Kappa tog inspiration fra sportsmoden i slutningen af tresserne og skabte Robe di Kappa. I 1969 kom logoet Omini til, hvilket symboliserer lighed.

Det italienske fodbold landshold var de første der brugte det nye stof som Kappa havde designet. Det skulle give bedre mobilitet til fodboldspillere. Kappa sponsoreret de Olympiske Lege i 1984, og nogle af de mest prestigefyldte amerikanske maratonløbere.

Kappa er gået videre end blot at omhandle sportstøj, du kan nu få skønhedsprodukter, parfume samt deodoranter der er fremstillet i samarbejde med firmaet HOSC. Nogle af Kappa’s mest kendte kvindedufte er Acqua Woman (2010), en frisk duft med citrus og mimoser; Viola woman (2011), en citron- og grøn duft til kvinder med noter af mandarin, galbanum, grønne blade og jasmin; Rosa (2010), en træagtig og delikat duft med hints af frugt; Perla (2010), en blomstret og let duft; eller Moda (2010), en energisk feminin duft med mandarin, rose og vanilje.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.