10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

The Key af Justin Bieber

Per Side
Sorter
The Key er Justin Bieber's tredje duft.

Denne søde og energiske duft til kvinder åbner med saftig frugt og frisk blomster og går over i en cremet base, der blander sensuel musk, træ noter og vanilje noter.

The key af ​​Justin Bieber er en inspirerende duft, der inviterer dig til at tro på dine drømme som Justin altid har gjort, og det vil bringe dig tættere end nogensinde til den mest intime side af sangeren.

Den moderne hvide flaske er prydet med en gylden indsats af et hængelås med en nøgle. Når hætten er blevet fjernet, bliver lilla indsatser afsløret i flaskenes hals og i selve låget, hvilket giver indtryk af at have låst noget uventet op.

The key blev lanceret af Justin Bieber i 2013.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.