10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Viva La Juicy Noir af Juicy Couture

Per Side
Sorter
Viva La Juicy Noir af Juicy Couture er en botanisk og frugtagtig duft til kvinder.

Efter succesen med den meget populære Viva La Juicy har Juicy Couture produceret en dristig og forførende version af duften, perfekt til et eventyr om aftenen. Det er en lækker blanding af gourmand, saftige bær og blomster noter.

Viva La Juicy Noir indeholder noter af lækker karamel, praline og vanilje blandet med vilde bær, mandarin, jasmin og kaprifol, men det er sandeltræet i bunden, der giver den søde og frugtige duft en røget kant.

Den kommer i en mørkere version af den genkendelige Viva La Juicy flaske, denne gang i metallisk pink med en sort bue. Viva La Juicy Noir blev lanceret i 2013.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.