10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Peace, Love and Juicy Couture af Juicy Couture

Per Side
Sorter
Peace, Love and Juicy Couture af Juicy Couture er en frisk, aromatisk og blomsterduft til kvinder.

Denne dejlige duft åbner op med et stænk af saftigt Amalfi-citron og et uimodståeligt sødt rødt æble, kombineret med en buket af hyacint og cassis, så brister det i et blomstrende hjerte af dyrebar jasmin, stjernemagnolia, Malibu valmue, kaprifol og lindeblomst på en jordagtig base af sensuel muskus, orris rod og patchouli.

Peace, Love and Juicy Couture er inspireret af hippiebevægelsen fra 60'erne, som navnet antyder, og næsen bag duften er den værdsatte parfumer, Rodrigo Flores-Roux. Den pulserende flaske er pyntet med karakteristiske graveringer og dekorationer, herunder turkisperler og en fluffy pink kvast.

Peace, Love and Juicy Couture blev lanceret af Juicy Couture i 2010.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.