10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

I Am Juicy Couture af Juicy Couture

Per Side
Sorter
I Am Juicy Couture fra Juicy Couture er en blomster og frugtagtig duft til kvinder.

Åbningen er saftig med stærke hindbær, tangy pomelo og sød passionsfrugt. Hjertet er en show-stopping buket af gardenia, heliotrope, Rose de Mai og sød ærter, som smelter smukt med bunden af blød moskus, varm skov og dejlig amber.

Juicy er vokset op, fra de berygtede velour-træningsdragter med “Juicy” skrevet på bunden til denne nye duft, som er klassisk, fed og sofistikeret.

Flasken fortjener et sæde på forreste række på din dufthylde med en skrå glasflaske, en guld krystalhætte og Juicy Couture indgraveret på halsen. Den er simpelthen fantastisk.

I Am Juicy Couture af Juicy Couture blev lanceret i 2015.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.