10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Juicy Couture Parfume & Dufte til Hende

Juicy Couture er bedst kendt for deres kendte velour træningsdragter der var mest populære i starten af ​​det 21. århundrede. Gela Nash-Taylor og Pamela Skaist-Levy, grundlæggerne af firmaet, startede deres forretning i 1995 som Travis Jeans. Travis Jeans fokuserede primært på produktion og salg af barsel bukser. Selvom firmaet ikke gjorde det helt dårligt, opnåede de først reel succes efter de ændrede deres navn til Juicy Couture i 1996 og lancere deres egne tøjkollektioner. Gela og Pamela solgte Juicy Couture for over 40 mio pund til Liz Claiborne i 2003. De fik berømmelse med udgivelsen af ​​deres rhinestone-indlagte træningsdragter båret af både berømtheder som Kim Kardashian og Jennifer Lopez. Selv den almindelige arbejdende var i stand til at købe en matchende kulør til en pris af 250 pund og derover. Udover deres Juicy bukser har parret også designet forskellige beklædningsgenstande og tilbehør såsom solbriller, tasker og parfume. I 2015 forudbetalte Juicy Couture for deres re-brand, der skete i 2016 med lanceringen af ​​deres #TrackIsBack kampagne. De lukkede alle de resterende Juicy Couture-butikker og startede åbning af nye butikker under navnet "World of Juicy".

2006 blev året, at dette tøjmærke gik ind i verden af ​​parfumer med lanceringen af Juicy Couture og Juicy Girl. Juicy Girl er en blomstret og frugtagtig duft med bløde noter af tuberose, lilje og vild rose der kommer i en sølv graveret flaske toppet med røde kirsebær. Juicy Couture var duften der lagde vejen for alle andre JC dufte der ville følge. Den kommer i den ikoniske tunge, firkantet flaske med diamant formet prop, som kan ses på Couture La La (2012), Eau de Couture (2008), Frosty Couture (2008) og Viva La Juicy kollektionen (2008-). Bortset fra deres træningsdragter har Juicy Couture fået endnu mere international anerkendelse med lanceringen af ​​Viva la Juicy (2008). En sød duft, der har en unik undertone og er velegnet til både teenagepiger og unge kvinder. Når denne duft blev skabt, vidste de, at de ikke kunne gå galt ved at kombinere noter af rav, karamel, vanilje og sandeltræ. Viva la Juicy duften har i øjeblikket mere end ti udgaver, heriblandt Viva La Juicy Noir (2013) og Viva La Juicy Rose (2015).
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.