Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Judith Leiber Parfume & Dufte til Hende

De lunefulde og usædvanlige håndtaske design af den ungarske designer Judith Leiber, er blevet kendt som en af Amerikas fineste eksempler på dedikeret håndværk. Alle håndlavede med omhyggelige opmærksomhed på detaljer, er haute couture clutch og Minaudières dekoreret med krystaller og rhinestones og sælges for op til $7000.
Taskerne kommer i flere forskellige former, såsom dyr, mad eller tøj, og kan ofte findes på den røde løber. Swan-tasken blev kendt, da den blev brugt i den amerikanske hit serie Sex and the City af stjernen Sarah Jessica Parker, der var en stor fan af Leibers designs. De usædvanlige tasker er også elsker af kendte som Katy Perry og Kelly Osbourne.

Da Judith Leiber gik på pension fra posten som leder af firmaet i 1998, havde hun mere end 3000 forskellige taske og accessories bag sig. Judith blev født ind i en jødiske familie i Budapest i 1921. Hun var tvunget til at opgive hendes uddannelse, sda nazismen overtog Europa og begyndte derfor at lave tasker i stedet. Hun blev sender den fø'rste kvinde til at modtage titlen som master craftswoman. Efter krigen startede hun med at lave hendes egne tasker, indtil hun migrerede til USA i 1948 sammen emd hende mand. Efter at have arbejdet som håndtaske designer for flere andre mærker, åbnede hun endelig hendes eget firma, The Leiber Company, i 1963. Firmaet voksede hurtigt og Judith Leiber er idag solgt i officielle butikker i New York, Atlanta, Las Vegas og Californien, i de mest prestigefyldte stormagasiner og online.

Udover designer tasker, smykker og accessories, har mærket også introduceret en linje af kvinde dufte i 2007. Signatur duftem Leiber (2007) er en orientalsk blomsterlig duft skabt af Karine Dubreuil, som tidligere har arbejdet sammen med store navne som Yves Saint Laurent, Gucci og Guerlain. Den frugtagtige topnote af ananas og bergamot is efterfulgt af blomsterlige mellemnoter af rose, cyclamen, jasmin og pimento, der er rundet af med en aromatisk base af amber, patchouli, musk og cedertræ.

Andre dufte der er værd at nævn tæller den orentalske, krydderet Judith Leiber Night (2011), med en dominant kanel note på toppen af kompositionen,, Amethyst(2012) san Exotic Coral (2013)
Vis Mere