10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jovan Parfume & Dufte til Hende

Jovan var den første der med klar stemme satte sex og marketing sammen. Før Jovan var der kun seksuelle antydninger af, hvad der kunne ske hvis man vovede at bruge en speciel parfume, Jovan brugte overskrifter såsom ” Sex appel til salg. Kom og få din” og ” dråbe for dråbe, Jovan Musk Oil har bragt flere mænd og kvinder sammen end nogen anden parfume har formået, nogensinde”.
Jovan’s seksuelle marketing var vovet, men det virkede og salgsfigurerne skød opad, fra $1.5 millioner i 1971 til $77 millioner i 1978…
Sex sælger…
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.