10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Femme af Joop!

Per Side
Sorter
Femme af Joop! er en orientalsk træagtig duft til kvinder.

De øverste toner i Femme af Joop! samler noter af aldehyder med de friske frugtagtige noter, som bergamot og citron med den orientalske urt koriander. Hjertet er fuld af eksotiske blomsternoter inklusive appelsinblomst, jasmin, liljekonval og rose, før det tørrer ned i en sød og træagtig base med noter af sandeltræ, tonka bønne, amber, patchouli, moskus, civet, oakmoss, vanilje og cedertræ.

Femme af Joop! blev lanceret i 1987.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.