10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Joop! Parfume & Dufte til Hende

Designer Wolfgang Joop skabte Joop! I 1981, hvor han startede ud med at skabe kollektioner til kvinder, før han udvidede til herretøj og tilbehør. Han startede som freelance illustrator og sammen med sin konehavde hansuccesfuld karriere med designs til andre mærker inden lanceringen sit eget mærke. Joop! mærket koncentrere sig om lyse og dristige design, der skiller sig ud fra mængden med klassisk elegance og deres parfume afspejler de samme værdier, stående ud på hylderne med deres store propper og lysende farver. De indeholder dog stadig høj kvalitets dufte, der er blevet utroligt populære takket være deres usædvanlige dufte og superb levetid.

Joop! Le Bain var en af de første Joop parfume til kvinder. Den er udstyret med blomsteragtige noter som aldehyder og jasmin sammen med frisk citrus på en moskus og vanilje base. Andre populære Joop! dufte til kvinder omfatter Joop! Femme (1987), den kvindelige version af den berømte Joop! Homme. Det ser ligner sin mandlige modstykke, men i har farven gul i stedet for pink og er en dejlig hvid blomstret med accenter af tonka bønner, moskus, vanilje og skov. Joop! Berlin (1990) er en fejring af designeren Wolgang Joops hjemby der indfanger viben af den tyske hovedstad med lyse, grønne noter, slik og blomster.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.