Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

John Richmond Parfume & Dufte til Hende

John Richmond er et kendt britisk mode brand, der blev grundlagt af designeren John Richmond i 1984. Selvom John var født i Manchester flyttede han til London og senere Milano, for at færdiggøre hans uddannelse. Efter at have arbejdet for nogle af de mest kendte modehuse, såsom Fioruccio og Armani, lancerede han hans første kollektion i 1980'erne. I 1990'erne fik John Richmond stor success og åbnede deres to hovedbutikker i London og Milano.

Mærket sælger tøj, accessories og parfumer til mænd og kvinder, med en street wear stil med deres karakteristiske broderede stil. Den meste populære kollektion fra mærket er John Richmond X og John Richmond Denim. Mærket har mange kendte fans såsom George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian, Kate Moss og Madonna.

John Richmond første parfume til kvinder blev udgivet i 2009 og er kaldet John Richmond Eau de Parfum. Denne duft er en frugtagtig parfume med noter af Daffodil, sandeltræ og pink grapfrugt. Den mest populære duft fra mærket er Viva Rock John RIchmond for women fra 2011, der indeholder noter ag kaktus, jasmin, iris og musk.
Vis Mere