10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

John Richmond Parfume & Dufte til Hende

John Richmond er et kendt britisk mode brand, der blev grundlagt af designeren John Richmond i 1984. Selvom John var født i Manchester flyttede han til London og senere Milano, for at færdiggøre hans uddannelse. Efter at have arbejdet for nogle af de mest kendte modehuse, såsom Fioruccio og Armani, lancerede han hans første kollektion i 1980'erne. I 1990'erne fik John Richmond stor success og åbnede deres to hovedbutikker i London og Milano.

Mærket sælger tøj, accessories og parfumer til mænd og kvinder, med en street wear stil med deres karakteristiske broderede stil. Den meste populære kollektion fra mærket er John Richmond X og John Richmond Denim. Mærket har mange kendte fans såsom George Michael, Mick Jagger, Kim Kardashian, Kate Moss og Madonna.

John Richmond første parfume til kvinder blev udgivet i 2009 og er kaldet John Richmond Eau de Parfum. Denne duft er en frugtagtig parfume med noter af Daffodil, sandeltræ og pink grapfrugt. Den mest populære duft fra mærket er Viva Rock John RIchmond for women fra 2011, der indeholder noter ag kaktus, jasmin, iris og musk.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.