10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jimmy Choo af Jimmy Choo

Per Side
Sorter
Jimmy Choo af Jimmy Choo er en frisk, blomsterduft til kvinder.

Jimmy Choo-duften er en patchouli-elskers drøm. Åbningen er blandet med noter af mandarin, pære og friske grønne toner, før den smelter ind i det smukke blomsterhjerte. Basen er perfekt afbalanceret mellem søde toffee noter og patchouli.

Den leveres i den ikoniske flaske, der er designet af Tamara Mellon, og blev efterfulgt af en Eau de Toilette-version i 2012. I 2001 skabte den berømte modedesigner signaturduften Jimmy Choo, en smuk, sensuel og styrkende aroma, der er blevet en af de bedst sælgende parfumer i de sidste to årtier.

Jimmy Choo blev lanceret i 2011.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.