10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Illicit Flower af Jimmy Choo

Per Side
Sorter
Illicit Flower af Jimmy Choo er en blomster, frugt- og træagtig duft til kvinder.

Blød, dikret og ren, dette er en friskere fortolkning af Choos populære Illicit. En saftig åbning med mandarin og abrikos efterfølges af et blomstert hjerte af rose, jasmin, freesia og pære, der smelter på en træagtig base af sandeltræ, kashmir, muskus, vanilje og benzoin.

Illicit Flower er det perfekte valg til en lys hverdags duft du kan bære på arbejde, men også når du går ud om aftenen. Bliv forelsket i denne delikate Eau de Toilette eller nyd det luksuriøse gavesæt med en parfumeret body lotion og shower gel.

Illicit Flower blev lanceret af Jimmy Choo i 2016.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.