10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Fever af Jimmy Choo

Per Side
Sorter
Fever af Jimmy Choo er en blomsterduft til kvinder.

Duften åbner med en saftig frugtsalat af sort blomme, grapefrugt og litchi, der smelter ind i en pulveriseret buket af vanilje orkide, jasmin og heliotrope på en eksotisk og let cremet base af sandeltræ, benzoin og ristede tonkabønner.

Fever vil gøre at temperaturen i rummet stiger med sin kraftige og forførende lugt. De kontrasterende noter gør det til en sjov og legesyg parfume.

Hannah Ferguson, modellen i annoncen, mener, at Fever er den perfekte duft til kvinder, der er selvsikre og sexede, men alligevel varme og venlige, hvilket gør denne parfume perfekt til en nat i byen. Det betyder imidlertid ikke, at duften ikke er perfekt egnet til daglig brug, da det er en meget velkommende aroma.

Fever blev lanceret af Jimmy Choo i 2018.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.