Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jimmy Choo Parfume & Dufte til Hende

Jimmy Choo har altid haft en interesse i sko, han designede hans første sko som 11 årig og har sidenhen opnået et ry som en af de bedste sko designere verden over. Men det er ikke bare sko som Jimmy Choo er kendt for, hans dufte er også blandt de mest solgte i verden og hans design omhandler nu også tøj og tasker.
Choo blev født i Penang, Malaysia og studerede på Cordwainers Technical College. Jimmy Choo's efternavn er faktisk Jimmy Chow, men på grund af en fejl på hans fødselsattest er dette navnet han er kendt under og navnet som får de fleste kvinder til at dåne hvis de høre Choo og sko i samme sætning.

Til trods for at Choo har designet sko siden han var 11 var han en relativ sen efterkommer i modeverden, hans mærke blev først etableret i begyndelsen af ​​1990'erne i den østlige ende af London. Jimmy Choo har produkter for både mænd og kvinder, og den eneste betingelse fra den succesfulde designer er at kunden oser af selvtillid og stil når han er iført Jimmy Choo's designs. Jimmy Choo blev grundlagt i 1996 af Hr Choo, hans niece Sandra Choi og Tamara Mellon OBE.

Det sexede snit, moderigtigt design og exceptionel italiensk håndværk ramte lige i plet hos det sofistikeret klientel, og den første kollektion fra Jimmy Choo fik øjeblikkelig succes. Med et mål om at skabe et globalt luksus mærke, fik Jimmy Choo investeringer udefra, og firmaet blev betydelig udvidet på tværs af produktkategorier, kanaler og geografi. Jimmy Choo var blandt de første til at bringe damesko og håndtasker til Hollywood, hvor den røde løber skulle vise sig at være den ideelle sted at fremvise deres designs. I dag finder du ofte Jimmy Choo designs på mange stil ikoner, lige fra de kendte til de kongelige, fra musikere til statsoverhoveder.

Det har længe været en del af firmaets strategi at komme ind på detail handel og i 2011 lancerede Jimmy Choo deres første parfume, blot kaldet "Jimmy Choo". Dette er en klassisk sød, enkel duft, der er feminin men også stærk med en sensuel base. Den smukke flakon er designet af Mellon efter at hun blev inspireret af Murano-glas. Hun brugte en masse tid og opmærksomhed på designet, så den ville være en iøjnefaldende duft på ethvert natbord. Andre populære Jimmy Choo dufte til kvinder omfatter de overdådigt balsamiske noter fra parfumen "Jimmy Choo Parfum" (2012), den eksotisk frugtagtig duft "Jimmy Choo Exotic" (2013), den fortryllende blomstret duft "Flash" (2013), og "Stars" (2014).
Vis Mere