10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jil Sander Parfume & Dufte til Hende

Jil Sander, et tysk modehus kendt for sine klassiske simple designs, blev etableret i slutningen af 60'erne. De har udgivet tøj til både mænd og kvinder samt mange berømte dufte. Heidemarie Jiline Sander grundlagde mærket efter hun afsluttede sine studier ved Krefeld School of Textils, med et udvekslingsophold på UCLA. Hun har fået værdifulde erfaringer i modeverdenen ved at arbejde for modeblade i New York og Tyskland. Hendes virksomhed startede som en lille butik i Rotherbaum, hvor hun solgte Thierry Mugler, Sonia Rykiel og hendes egne kreationer. Jil Sander første kvinder kollektion ramte catwalken i 1975 og blev modtaget med en mangel på entusiasme. Dette stoppede hende ikke og efter at have oplevet en stigende i popularitet i løbet af 80'erne og 90'erne udgav Jil Sander deres første herrekollektion i 1995. Jill Sander udvidede i 2011 med udgivelsen af søster mærket Jill Sander Navy, en sektion af det mærke, der fokuserer mere på nutidige kreationer.

Jil Sander Woman I (1979), også kendt som Woman Pure og Original, var den første Jil Sander duft der blev udgivet. Denne chypre duft åbner med en flok grønne noter og koriander, der flyder ind i en blomstret hjerte af tuberose, jasmin og liljekonval. Denne blanding hviler på en træagtig base af egetræ mos og cedertræ. Jil Sander har skabt over halvtreds dufte, som alle er unikke og minimalistiske.. Jil Sander Sport Water for Women (2008) er af den akvatiske slags med en tilføjelse af fersken, grønne blade og rav. En nyere favorit er Evergreen (2014), som falder i samme kategori som Eve (2011) og Everose (2012). Evergreen er en pudret duft, der er indbegrebet af den harmoni naturen bringer. Den grønne duft har til huse i en klassisk glasflaske med grønne accenter, som er meget behagelig for øjet.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.