10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Jigsaw Parfume & Dufte til Hende

Jigsaw er en UK-baseret duft distributør og brand manager. Calum Best, Katie Price, Jade Goody og Amy Childs gik alle til Jigsaw for hjælp til udvikling og lancering af deres dufte.

Jady Goodys Shh... duft er stadig en af der bedst sælgende kendis dufte og er været siden lanceringen i 2005. Det er en sød blanding af varme noter, en undervurderet diamant i blandt det store udvalg af kendis dufte.

Under deres eget mærke har Jigsaw også lanceret nogle sjove og funky dufte.
LOL XX vil med sikkerhed give et smil på dine og dine venners læber. En perfekt gave til den specielle pige du altid griner med. Gavesættet med en full size EDT, en taske spray, body lotion og body wash kommer også til en pris der ikke vil ruinere dig.
Duften er flirtende og sjov med søde noter af kaprifolium, dragon fruit og røde bær. blomster hjertet består af jasmin, appelsinblomst og kokosvand, imens basen er en blanding af vanilje musk og blonde træ.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.