Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Jesus del Pozo Parfume & Dufte til Hende

Jesus Del Pozo (1946-2011) var en spansk mode designer, han åbnede sin første butik i 1974 i Madrid.
De første par år designede Jesus Del Pozo tøj til mænd, indtil han fandt større succes i kvinde design ii 1980. Mindre end et år efter hans første kvinde kollektion blev vist, vandt han den prestigefyldte Golden Needle pris for Bedste International Kollektion 1981.

Hans inpiration kom fra fortiden og det lykkeds ham altid at blande det gammeldags mned hans egen unikke stil, der har slubbet moden i Spanien fremad.
Jesus Del Pozo var en meget succesfuld designer i hans hjemland, Spanien, hvor hans design er blev brugt i både teater, ballet og opera.

Jesus er efter fire årtier i modeverdenen anses for at være en af de mest anerkendte og troværdige spanske modehuse på landsplan, men det var ikke indtil efter hans død i 2011 at mærket blev globalt kendt. I 2012 blev Jesus Del Pozo købt af Perfumes & Diseño SA som hyrede Josep Font til at lede mærket og omlægge det til Delpozo. Du vil nu finde Delpozo til New York Fashion Week, London Fashion Week og andre kendte mode events.

Del Pozo startede med at lave parfumer i 1992, Hans første duft, Duende for kvidner var en blomsterlig duft til kvinder med noter af melon, jasmin og sandeltræ. Flere dufte fulgte efter og i 1997 lancerede han Halloween. Den var dedikeret til en mystisk kvinde.
Vis Mere